Sunday, January 4, 2009

capital S

arghhh.. i hate exam and i know exam hate me too!!
sbb tu x penah dpt 4.00...
exam oh exam please like me!! im begging u!

arghhh benci benci!!!
finance like shit i x suka gilaaaaa..
ive been studying this subject from last week and still x habis lg!!
i x nak fail this subject x tahan if kena supp nnt nak kena belajar balik.. tak nakkkkk!
and i don't want to stress up my mind since i have 2 more paper besides finance...


"ya Allah ya Tuhan ku tolong la hamba mu yang lemah ini mengharungi exam finance dgn tenang dan berjaya. Amin..."

for those who have stress problems do try this stress reduction kit.. it might work! and do let me know if it works!




dah berhari-hari pagi dan petang dan malam pergi library with mai study for few hours and evrytime kat sane we end up talking and laughing and playing guitar hero on shah's ipod (it helps to release tension)..

anyway good luck to all!

~H~

6 comments:

maisarahh! said...

haha. nak buat mcm mana! game tu irresistible betul la weyyy!

hana said...

haha...
i pun x tau.. x test lg tu laa nk suruh org test and let me know if its working!
i rase u bang on ur pc/ laptop screen kot! hahaha..
try laaa!!!

jom jom mlm ni main lg..

-hakimah.iskandar* said...

ha-ha.
i lagy la tak study
good luck good luckkk :D

Kickyla Who said...

main la farm frenzy weyhhh , pizza frenzy ke , tapi fashion frenzy gi main dgn pakguard la !
ohhhh dyke , I suka dowh subject finance !! Haha.
lagi 1 , you memang dr dulu suka gi library tp end up .................. ($#$$^%&^%&*%%*(&)&)*_ff)
tgk porn kat library eyh? Hahhaa

hana said...

hahaha..
ye laa i sedar!! :(
weyyh tp kan kyla u dgn i same je! x yah nk kutuk i sorang je! haha

tq kim! gud luck gak!
btw exam finan tadi mmg mcm s&*%$!

Kickyla Who said...

you sedar ape weyh hangman? psl badan hang you ke? chill la , I tak ejek pun. haha
you la , gi library end up usha bontot mat bdarah , bezanya dlm suasana hembusan angin aircond !